Tervetuloa easyeat-ravintopalveluun

Kenelle

easyeat on helppokäyttöinen, uusi työkalu ravitsemuksen, terveyden edistämisen ja liikunnan ammattilaisille ravitsemus- ja elämäntapaohjaukseen. Palvelu tehostaa ja helpottaa ravitsemusohjaajan työtä, ja tarjoaa loppuasiakkaalle konkreettisen apuvälineen päivittäisen syömisen suunnitteluun ja hallintaan.

easyeat sopii apuvälineeksi painonpudotukseen ja elämäntapamuutokseen; kroonisista aineenvaihdunnan sairauksista kärsiville, painonpudottajille, kuntoilijoille, urheilijoille - kaikille parempaa terveyttä ja vireystilaa hakeville!
Ryhdy easyeat-palveluntarjoajaksi - ota meihin yhteyttä ja tilaa ilmaiset demotunnukset!

Katso easyeat-esittelyvideo


Mitä

Palvelun avulla loppuasiakas saa omiin tavoitteisiinsa, ruokailutottumuksiinsa ja arkeensa sopivan tarkan ateria- ja ostoslistan, tuotemerkki- ja annoskokotasolla. Myös motivointi ja seuranta onnistuvat palvelun kautta.

easyeat-palvelu sisältää tuotetietokannan, josta löytyy yli 6 000 päivittäistavarakaupan tuotetta sekä pikaruokatuotteita ravintoarvoineen, annos- sekä pakkauskokoineen. Tuotteista löytyvät tiedot energiaravintoaineista (g, kcal, E%, proteiini/painokilo), alkoholista, ravintokuidusta, natriumista sekä valmistajan nimi.

Näin rakennat aterialistoja easyeat-palvelussa
← Takaisin etusivulle

easyeat-ravintopalvelu | Easyeat Oy, Tammasaarenkatu 1, HTC Ruoholahti, 00180 Helsinki | Rekisteriseloste | Tekniset tiedot